Hotel Aeolis Thassos Palace****, splní vaše očekávání a sny o krásné dovolené - Zajímavosti z Thassosu - recko-thassos.cz

Thassos je překrásný, romantický a klidný řecký ostrov, jehož magickou krásu musíte spatřit na vlastní oči, abyste pochopili, v čem jeho půvabné kouzlo spočívá...
Váš průvodce ostrovem
Přejít na obsah

Hotel Aeolis Thassos Palace****, splní vaše očekávání a sny o krásné dovolené

recko-thassos.cz
Vytvořil v Tip na ubytování v hotelu na Thassosu ·
Tags: HotelAeolisThassosPalaceUbytovánínaThassosutipnadovolenou


Vítejte ve světě Hotelu Aeolis Thassos PALACE ****, který splní vaše očekávání, sny i touhy po úžasné dovolené v ráji.

Hotel Aeolis THASSOS PALACE je nový čtyřhvězdičkový hotel, který se nachází v nejjižnější části ostrova Thassos, v místě jedinečné harmonie, s názvem "Astris".


Tento nový
designový hotel vám nabízí mnohem víc než jen pokoj na přespání a restauraci k posezení u dobrého jídla. Hotel Aeolis Thassos PALACE vám otevírá bránu k prožití úžasné dovolené se spoustou nezapomenutelných zážitků na překrásném a velmi klidném místě ostrova Thassos.

Podívejte se na video, v kterém se vám hotel
Aeolis THASSOS PALACE představí v celé své kráse.



Architektonický styl hotelu je moderní a odlišný od ostatních hotelů. Skládá se z centrální budovy s lobby, recepcí, restaurací a barem. Hostům nabízí hotel úžasné bazény na velké terase s dech beroucím výhledem na Egejské moře
.



Taktéž výhled z terasy a oken pokojů je něco nádherného. Romantické scenérie a pohled na desítky kilometrů vzdálený třetí prst poloostrova Chalkidiki je okouzlující. Kochat pohledem se můžete i na cca 4 km vzdálenou pláž Psili Ammos - nejkrásnější pláž na ostrově Thassos, s průzračnou vodou a bílým pískem, na kterou vás zdarma doveze hotelový minibus. V okolí hotelu jsou i další krásné zátoky a pláže, na kterých najdete klid k relaxaci.

Přečtěte si recenze
hotelu Aeolis Thassos Palase >>


Dále se můžete těšit na luxusní služby a zábavu, avšak (nebo Bohu dík), bez animačních programů. Jde o klidný hotel s pohodovou atmosférou.

Vychutnat si můžete cvičení v posilovně a hýčkání v lázeňském centru či salónu krásy. Uspokojit své herní vášně můžete v hotelové herní místnosti.

Pokoje s balkonem jsou moc pěkně zařízené: manželská postel a rozkládací gauč, 26 "LCD TV SAT, mini bar, trezor, koupelna s vanou nebo sprchovým koutem, vysoušeč vlasů a toaletní potřeby. Nechybí ani 2 přímé-dial telefony a připojení k internetu, a / c
.



Samotný hotel se nachází 7 km od obce Potos a 10 km od městečka Limenaria. Obě místa nabízí obchody se suvenýry a řemeslnými výrobky, restaurace, v kterých si pochutnáte na řeckém jídle a samozřejmě i vzrušující noční život plný zábavy.


Ve vzdálenosti 200 m od hotelu se nacház
ejí malé klidné pláže. Dvě další oblíbené pláže se nachází ve vzdálenosti 1 km (Astris) a 2 km (Psili Ammos). Obě pláže mají restaurace a plážové bary, jako i krásně čistou křišťálovou vodu, v které všichni návštěvníci najdou osvěžení. Vodní sporty si můžete vychutnat na pláži Psili Ammos, stejně jako rybaření, se zapůjčenou rybářskou loďkou. Nedaleký ostrůvek "Panagia" vyzývá k romantickým výletům na lodi.



Velice příjemný personál hotelu Aeolis THASSOS PALACE , je vám vždy k dispozici, aby Váš zdejší pobyt byl komfortní a dokonalý.


Hotelová restaurac
e nabízí svým hostům mnoho specialit inspirovaných okolním mořem. V baru najdete osvěžující koktejly, studené nápoje, stejně jako ovocné džusy, zmrzliny a drobné občerstvení. Plavecký bazén je místo k relaxaci.  Zde vy a vaše rodina může odpočívat s výhledem na Egejské moře.

Hotel Aeolis THASSOS PALACE  a krásný ostrov Thassos se těší na vaší návštěvu a na oplátku vám nabízí komfort, pohostinnost
, úžasné služby a krásu ...


Vyberte si z nabídky zájezdů do hotelu
Aeolis Thassos >>







Návrat na obsah