Výprodej Last Minute zájezdů na září 2014 do Řecka je v plném proudu - Zajímavosti z Thassosu - recko-thassos.cz

Thassos je překrásný, romantický a klidný řecký ostrov, jehož magickou krásu musíte spatřit na vlastní oči, abyste pochopili, v čem jeho půvabné kouzlo spočívá...
Váš průvodce ostrovem
Přejít na obsah

Výprodej Last Minute zájezdů na září 2014 do Řecka je v plném proudu

recko-thassos.cz
Vytvořil v Výprodej Last Minute zájezdů ·
Tags: výprodejLastMinutezájezdů2014dovolenáŘeckoThassos

Bomba, tak toto si nemohu nechat jen pro sebe...

Dnes jsem obdržela email od cestovní agentury Invia.cz, v kterém nabízí zářijový výprodej
Last Minute zájezdů 2014 do Řecka a dalších populárních dovolenkových destinací, jako je Turecko, Bulharsko, Tunisko... Zájezdy jsou zlevněné až o 40%, viz obrázek, jež je součástí emailové nabídky zájezdů.



Hmmm, tak to je bomba. Jenže já již bohužel tuto fantastickou akci na zájezdy nevyužiji, neb jsem již letos na dovolené v Řecku byla a rozhodně ne za tak výhodných podmínek, jaké nyní Invia.cz nabízí.

No nic... O další dovolené u moře už letos neuvažuji, ale vy všichni, kdo se teprve chystáte na dovolenou do Řecka ať na ostrov Thassos, či na jiný řecký ostrov nebo pevninu, máte právě teď mimořádnou příležitost ušetřit za svou letošní dovolenou nemalý peníz.  Navíc v září je u moře ideální počasí, slunce už tak nepálí jako v sezóně a moře je krásně teplé. Nejlepší čas pro dovolenou s dětmi nebo pro seniory či pro milovníky výletů a poznávání.

Zde najdete všechny výprodejové Last Minute nabídky
na zájezdy za super cenu, se slevou
.

Vychutnejte si slevy a svou pohodovou dovolenou snů ...

reklama




Návrat na obsah